Skip to main content

Ζέρβας: Το καρναβάλι αναβλήθηκε για να μην υπάρξει ταλαιπωρία (video)

«Το καρναβάλι είναι κάτι που θα το δούμε του χρόνου, αυτή τη στιγμή δεν το έχουμε στον προγραμματισμό μας», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την ακύρωση «του καρναβαλιού της πόλης» σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας πως ενώ η διοίκηση φιλοδοξούσε σε κάτι ισάξιο των Μαγεμένων Γιορτών που φιλοξένησε η πόλη τα Χριστούγεννα, τελικά το απότοκο του εγχειρήματος θα ήταν η ταλαιπωρία των πολιτών.

«Η Θεσσαλονίκη με τη νέα δημοτική αρχή έπειτα και από την επιτυχία του χριστουγεννιάτικου χωριού περίμενε κάτι αντίστοιχο και για το καρναβάλι κι εμείς θέλαμε πολύ να έχουμε ανάλογες εκδηλώσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να βγάλουμε κάτι το οποίο δεν θα ήταν ώριμο, δεν θα είχε την ποιότητα και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Από τη στιγμή που ο ιδιώτης που το είχε αναλάβει δήλωσε ότι δεν μπορεί να το φέρει σε πέρας το αναβάλαμε ώστε να μην έχουμε μία ταλαιπωρία στην πόλη και από την άλλη να μην έχουμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε», εξήγησε μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

Ωστόσο, ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι τα σπιτάκια που υπάρχουν στην πλατεία Δικαστηρίων θα φιλοξενήσουν πολλές παιδικές εκδηλώσεις, παιδαγωγικά παιχνίδια, αποκριάτικα πάρτι, ώστε να αποκτήσει ζωή εκείνη η περιοχή. «Το καρναβάλι, είναι κάτι το οποίο θα το δούμε του χρόνου, αυτή τη στιγμή δεν το έχουμε στον προγραμματισμό μας», κατέληξε.