Skip to main content

Ζέρβας: Οι πρώτες ενέργειές μας για την αποκατάσταση της ευταξίας

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρει επιγραμματικά τις έξι πρώτες πρωτοβουλίες που πραγματοποίησε για την ευταξία στην πόλη.

Τις πρώτες πρωτοβουλίες που πραγματοποίησε στην πόλη με την ανάληψη των ηνίων του δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει επιγραμματικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δηλώνοντας πως «Προχωράμε στην αποκατάσταση της ευταξίας στην πόλη» ο κ. Ζέρβας αριθμεί συνολικά έξι ενέργειες, όπως, μεταξύ άλλων, την απομάκρυνση του καραβιού από το δημαρχείο, την αλλαγή της εικόνας των στάσεων του ΟΑΣΘ με φωτογραφίες της πόλης από περασμένες δεκαετίες και την τοποθέτηση νέων κάδων στην Δ' και την Ε' κοινότητα.

Αναλυτικά οι έξι ενέργειες όπως τις αναφέρει ο κ. Ζέρβας στην ανάρτησή του:

«Απομακρύναμε τις παράνομες αφίσες από τους στύλους της ΔΕΗ στο σύνολο της πόλης

»Με πρωτοβουλία μου και σε συνεργασία με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, εν όψη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αλλάξαμε την εικόνα των στάσεων του ΟΑΣΘ τοποθετώντας φωτογραφίες της πόλης από περασμένες δεκαετίες. Στόχος της διοίκησης είναι η μελλοντική και πλήρης αποκατάσταση των στάσεων του ΟΑΣΘ

»Αλλάξαμε όλες τις φθαρμένες Ελληνικές σημαίες στα δημοτικά κτίρια

»Απομακρύνθηκε το λευκό καραβάκι που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου το οποίο αποτελούσε μέρος του χριστογεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου του 2016

»Τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι σε δρόμους στην Δ’ και Ε’ Δημοτική Κοινότητα

»Καθαρίσαμε οικόπεδο στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, το οποίο είχε μετατραπεί σε υπαίθρια αποθήκη μπάζων και απορριμμάτων».