Skip to main content

Ζευγάρι προσπάθησε να περάσει πάνω από 60 κιλά κάνναβη στην Τουρκία

Αστυνομικός σκύλος ανίχνευσε 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του οχήματος

Ένα ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και μία 33χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι δύο δράστες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα μας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Καστανέων, τελωνειακών υπαλλήλων και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατάφεραν να εντοπίσουν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του οχήματος, 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 60.418 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.