Skip to main content

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο λαμπερό Mediterranean Cosmos

Κατάφωτο από λαμπιόνια στους διαδρόμους του, άκρως εορταστικό εξωτερικά, το Mediterranean Cosmos μάς ταξιδεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων

Ένα μαγικό σκηνικό από το υλικό που είναι φτιαγμένα τα όνειρα ζωντανεύει και αυτά τα Χριστούγεννα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Λάμψη, φαντασία και πολλά αστέρια μετατρέπουν το Mediterranean Cosmos στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. 

Όσοι επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο δεν μπορούν να μην παρασυρθούν από τους εορταστικούς ρυθμούς και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Καταλαβαίνεις ότι κάτι αλλάζει στον αέρα μόλις φθάνεις στο Mediterranean Cosmos. Το ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων ξεκινάει μόλις περάσεις κάτω από τα τεράστια φωτεινά αστέρια-αψίδες, που υποδέχονται τους επισκέπτες.

Τα ίδια αστέρια στολίζουν την εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos συνοδεύοντας τις χριστουγεννιάτικες μπάλες που «ξεπηδούν» από το νερό. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να στροβιλιστούμε ανάμεσα στον εορταστικό διάκοσμο, να πιούμε ένα ζεστό ρόφημα ή να απολαύσουμε κάτι νόστιμο σε ένα από τα καφέ και τα εστιατόρια.

Εκεί όμως που αισθανόμαστε τη χριστουγεννιάτικη μας διάθεση να απογειώνεται είναι όταν θα περπατήσουμε στους διαδρόμους και τις εσωτερικές πλατείες του Mediterranean Cosmos.

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη και αφηνόμαστε να τη ζήσουμε στη στιγμή. Χιλιάδες λαμπιόνια, εκατοντάδες στολίδια και οι αγαπημένοι Αγιοβασίληδες στους διαδρόμους, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες μαζί με τις εντυπωσιακά στολισμένες βιτρίνες κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές μία αξέχαστη εμπειρία.

 

Κάθε γωνία στο Mediterranean Cosmos κρύβει και μία έκπληξη ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες, για τους οποίους έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δημιουργικά εργαστήρια και πλήθος εκδηλώσεων.

Η εορταστική διάθεση θα κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, καθώς θα ξετυλίγεται το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και το Mediterranean Cosmos και ο χώρος θα αντηχεί τα παραδοσιακά κάλαντα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες: