Skip to main content

Ζίβκοβιτς: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος! (video)

O 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας επεσήμανε ότι αισθάνεται την Τούμπα σαν στο σπίτι του λόγω του αγωνιστικού του παρελθόντος στην Πάρτιζαν.

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μιλώντας στο «PAOK TV», ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας τόνισε πως ήρθε «στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος» ενώ λόγω του αγωνιστικού του παρελθόντος στην Πάρτιζαν επεσήμανε ότι αισθάνεται την Τούμπα σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαλκάνιος πορτιέρε:

«Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Όλοι ξέρουν ότι η Πάρτιζαν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Πάρτιζαν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι... εδώ! Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Πάρτιζαν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα».

Όσο για τον ανταγωνισμό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ανέφερε: «Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να αγωνιστεί μόνο ένας τερματοφύλακας, ενώ υπάρχουν δέκα παίκτες για τις υπόλοιπες θέσεις. Σύμφωνα με τα όσα έμαθα για την περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ, όλοι εδώ είναι μια οικογένεια. Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο. Προσωπικά μου αρέσει να δουλεύω στο γήπεδο και η απόφαση για το ποιος θα παίζει ανήκει στον προπονητή».