Skip to main content

Ζορπίδης για παραίτηση Ηλιάδη: Τον σέβομαι αλλά διαφωνώ

«Δεν είναι δυνατό την ώρα που οι συνάδελφοι έχουν μπροστά τους Γολγοθά, εμείς να ασχολούμαστε με ήσσονος σημασίας ζητήματα», είπε ο Ζορπίδης.

Την παραίτηση του αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ηλιάδη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σέβεται τις απόψεις του επί χρόνια συνεργάτη του, ωστόσο διαφωνεί με τη στάση του.

Δείτε - Παραιτήθηκε ο Α΄αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Γιώργος Ηλιάδης

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζορπίδη:

«Σέβομαι την διαδρομή και την προσωπικότητα του Γιώργου Ηλιάδη, για το λόγο αυτό άλλωστε τον προτείνω επί σειρά ετών για αντιπρόεδρο μου. Σέβομαι και τις απόψεις του, αλλά διαφωνώ. Δεν είναι δυνατό την ώρα που οι συνάδελφοι έχουν μπροστά τους Γολγοθά, δεν είναι δυνατόν την ώρα που η Αγορά πασχίζει να ξανασταθεί στα πόδια της, εμείς, οι άνθρωποι των Επιμελητηρίων να ερίζουμε και να ασχολούμαστε με ήσσονος σημασίας ζητήματα όπως εάν το ένα θέμα είναι αρμοδιότητας του ενός οργάνου ή του άλλου. Είμαστε σε πόλεμο, οι διαφωνίες είναι πολυτέλεια».

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα που οδήγησε στην παραίτηση τον κ. Ηλιάδη ήταν ο ορισμός των Επιτροπών που περνά αποκλειστικά από τη διοικητική επιτροπή, κάτι που ωστόσο ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης ήθελε να παραπέμψει στο διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμα - Οι νέες επιτροπές του ΕΕΘ - Μέχρι το τέλος της θητείας ο Ζορπίδης