Skip to main content

Άγιος Παντελεήμονας: Ιρανός το θύμα πυροβολισμών - Βίντεο από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 35χρονος υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα που έφερε στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο

Νεκρός είναι ο 35χρονος Ιρανός τον οποίο χθες το βράδυ άγνωστοι πυροβόλησαν μετά από καβγά που σημειώθηκε έξω από καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Γύρω στις 10:30 το βράδυ, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου παρέμεινε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο, υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα που έφερε στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 9:30, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε μια άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου.

Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στον καβγά βγήκαν έξω και ένας από αυτούς πυροβόλησε στο κεφάλι τον 35χρονο ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα μπροστά από το μαγαζί.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, κλήθηκε μια μηχανή του ΕΚΑΒ με τους διάσωστες να σταθεροποιούν τον 35χρονο τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου 3 ώρες αργότερα κατέληξε.

Το protothema.gr δημοσιεύει βίντεο από τη στιγμή που οι διάσωστες του ΕΚΑΒ ανεβάζουν τον 35χρονο στο φορείο και τον βάζουν στο ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο επικρατεί πανικός ενώ στις εικόνες διακρίνονται δύο Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την ώρα που επιχειρούν να σηκώσουν το θύμα το οποίο βρίσκεται αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.