Skip to main content

Αγωγή για τα Τέμπη από το ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της Εγνατίας Οδού και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για διαφυγόντα κέρδη ύψους 700.000 ευρώ προχωρά τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.
Στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ για διαφυγόντα κέρδη ύψους 700.000 ευρώ προχωρά τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα την Τετάρτη) η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, με αφορμή τον τετράμηνο αποκλεισμό της κοιλάδας των Τεμπών.

Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε διατρανώσει την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο νέου κλεισίματος των Τεμπών και θα κινηθεί πλέον νομικά κατά των υπευθύνων του έργου. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Δημήτρης Κολυνδρίνης, τόνισε σήμερα ότι τα Τέμπη δεν έπρεπε να έχουν κλείσει, καθώς θα μπορούσε να καθαριστεί ο δρόμος και στη συνέχεια να εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης με παράλληλη διέλευση των οχημάτων από την κοιλάδα. «Πρώτη φορά κλείνει ένας δρόμος που συνδέει όλη την Ελλάδα με τόση ευκολία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κατά τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, το κλείσιμο των Τεμπών έχει προκαλέσει ζημία ύψους 700.000 ευρώ στην επιχείρηση, χρήματα που θα διεκδικήσει με την κατάθεση αγωγής, από τις εταιρίες Εγνατία Οδός ΑΕ και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ. Με το κλείσιμο του δρόμου σήμερα στα Τέμπη, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα περικόψει 5 δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη. Ο κ. Κολυνδρίνης τόνισε, μάλιστα, ότι η αναγκαστική περικοπή δρομολογίων, λόγω της μείωσης του επιβατικού κοινού στερεί το μεροκάματο σε επαγγελματίες οδηγούς.