Skip to main content

Αίγινα: Ελάφι επιτίθεται σε τουρίστα και του σπάει τα πλευρά (vid)

Το ζώο τον χτύπησε με τα κέρατά του και του έσπασε μερικά πλευρά, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Ένας τουρίστας προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με ελάφι κατά τις διακοπές του στην Αίγινα αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το ζώο τον χτύπησε με τα κέρατά του και του έσπασε μερικά πλευρά, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο 42χρονος Gian Carlo Triacca στο Caters News Service για την επίθεση, η οποία συνέβη ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, Erika, έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Οι κάτοικοι του Κανκούν στο Μεξικό, απολάμβαναν την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Η περιοχή που είναι πλούσια σε άγρια ζωή, έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να παρατηρήσει και να αλληλεπιδράσει με τα πανέμορφα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, βλέπουμε τον Triacca να προσπαθεί να απαθανατίσει μια στιγμή με το αρχικά ευγενικό ελάφι, ωστόσο, εκείνο παίρνει φόρα και του επιτίθεται απροσδόκητα από πίσω. Η σύγκρουση ήταν ξαφνική και ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά και να καταλήξει στο νοσοκομείο.