Skip to main content

Αλλαγές στα στηθαία σε τμήματα του οδικού δικτύου στη Θεσσαλονίκη

Τα σημεία που πραγματοποιηθούν εργασίες

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας, στο τμήμα από την περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο “SUN BEACH” έως την είσοδο του οικισμού της Κερασιάς σε διάφορες θέσεις και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης -Τριλόφου – όρια νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου  2024.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της 29ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Τριλόφου -όρια Νομού, στο ύψος της γέφυρας Σχολαρίου ανάντι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στην κατεύθυνση προς το  Σχολάρι.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.