Skip to main content

Αναχωρεί πανέτοιμη αύριο για το Τελ Αβίβ η Εθνική Ελλάδος

Η «γαλανόλευκη» έχει εξασφαλίσει την πρόκριση όμως στόχος της είναι να κάνει το απόλυτο ώστε να μεταφερθεί στη 2η φάση με τους περισσότερους βαθμούς

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τα δύο τελευταία παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, απέναντι σε Ισραήλ (28/6, 19:40) και Εσθονία (2/7, 19:00), αμφότερα εκτός έδρας.

Η «γαλανόλευκη» αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (16:30) για το Τελ Αβίβ με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να παίρνει και τους 14 παίκτες της αποστολής μαζί του, ενώ θα αποφασίσει λίγο πριν το τζάμπολ ποιους δύο θα αφήσει εκτός δωδεκάδας.

Υπενθυμίζεται πως η «επίσημη αγαπημένη» έχει μόνο νίκες και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο στόχος είναι να κάνει το 6/6 στον όμιλο, προκειμένου να μεταφερθεί στη δεύτερη φάση με τους περισσότερους βαθμούς.

Στην επόμενη φάση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπο με τις Σερβία, Γερμανία και Γεωργία ενώ σημειώνεται πως οι τρεις πρώτες ομάδες του νέου γκρουπ θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.