Skip to main content

«Αναγκαία η απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Σισανίου»

Επιβάλλεται η απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Σισανίου Κοζάνης, όπως υποστήριξε ο αντινομάρχης, Γιώργος Μαργαρίτης, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για το παραπάνω θέμα.
«Αναγκαία η απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Σισανίου» ήταν οι δηλώσεις του αντινομάρχη Κοζάνης, Γιώργου Μαργαρίτη, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για το παραπάνω θέμα.

«Στόχος της σύσκεψης ήταν η άμβλυνση των διαφορών μεταξύ δήμου και  συλλόγων , όπου οι πρώτοι ζητούν τη συνέχιση της απαγόρευσης αλιείας στη λίμνη Σισανίου, ενώ οι δεύτεροι υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους απαγορεύσεις σημαίνουν ολοκληρωτική καταστροφή της λίμνης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Α Κοζάνης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν από τη μεριά του Δήμου Ασκίου η Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου  κ. Ζιώγου Μελίνα και ο Πρόεδρος του Τ. Σ. Σισανίου κ. Καραστέργιος Χαράλαμπος, καθώς ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαϊδας  κ. Τσακιρίδης Κων/νος και ο Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης κ. Λίττας Αργύριος.