Skip to main content

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη Nike

Τη συνεργασία της με τη Nike ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τη συνεργασία της με τη Nike, η οποία ανέλαβε το σχεδιασμό της νέας φανέλα του «Δικεφάλου».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία της συνεργασίας της από την 1η Ιουλίου 2013 με την μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο Nike.
 
Η εταιρία Nike θα αναλάβει να εξοπλίσει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ με κορυφαίο αθλητικό υλικό και εμφανίσεις τεχνολογικής αιχμής  DRIFIT, που ελέγχει τη θερμοκρασία, την υγρασία, καθώς και τη ροή του αέρα προς το δέρμα ιδιαίτερα στα σημεία του σώματος που θερμαίνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων.
 
Η επιλογή της Nike, όσον αφορά στην προμήθεια αθλητικού υλικού, ήταν αποτέλεσμα συστηματική έρευνας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με τη συγκεκριμένη εταιρία».
 
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Ζήσης Βρύζας, τόνισε πως: «H συνεργασία μας με τη Nike είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου στην ιστορία του συλλόγου. Η Nike είναι ιδανικός συνεργάτης δεδομένης της εμπειρίας της, καθώς και της ποιότητας και του πρωτοποριακού αθλητικού υλικού που προσφέρει. Η συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο είναι ακόμη ένα σημάδι ισχυροποίησης του στάτους του ΠΑΟΚ. Σε συνεργασία με τη Nike φιλοδοξούμε να χαράξουμε νέες ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας».
 
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Nike, Kristjan Luha, είπε: «Είμαστε ιδιαιτέρα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. O ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αναγνωρισμένη για το πάθος της και τους φανταστικούς φιλάθλους της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία την νέα χρονιά».