Skip to main content

Συνελήφθη 14χρονη που επιτέθηκε και λήστεψε ηλικιωμένη στις Σέρρες

Μία 14χρονη μαζί με τη συνεργό της ακινητοποίησαν την 69χρονη με χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν ένα δαχτυλίδι και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Συνελήφθη χθες  το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 14χρονη, ελληνικής καταγωγής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και κλοπές.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 14χρονη ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της, προχθές το πρωί στις Σέρρες, προσέγγισαν οικία όπου διαμένει 69χρονη και αφού την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν ένα δαχτυλίδι που φορούσε και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, νωρίτερα οι προαναφερόμενες, παραβίασαν δύο σπίτια στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας της 14χρονης, για παραμέληση της εποπτείας της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.