Skip to main content

Αντάρτικο Ρέππα σε Παπακωνσταντίνου

«Δεν μου αρέσει να κουνάμε συνέχεια το δάχτυλο στους εργαζόμενους, γιατί θα μας κουνήσουν κι εκείνοι τα πέντε δάχτυλα», είπε ο υπουργός Υποδομών Δ. Ρέππας απαντώντας σε ερώτηση για τις ιδιωτικοποιήσει
Αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών άφησε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στα σχέδια του υπουργείου για ιδιωτικοποίηση δημόσιων οργανισμών.

«Δεν μου αρέσει και δεν θέλω, επειδή είμαστε αυτή η κυβέρνηση, να κουνάμε συνέχεια το δάχτυλο στους εργαζόμενους, τους μισθωτούς και τους δημόσιους υπάλληλους. Υπάρχει πλούτος σε αυτή τη χώρα που πρέπει να φορολογηθεί. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ υψηλά εισοδήματα που πρέπει να συνεισφέρουν στο δημόσιο ταμείο. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά. Δεν θέλω να κουνάμε το δάχτυλο στους εργαζόμενους, γιατί θα μας κουνήσουν κι εκείνοι τα πέντε δάχτυλα, ξέρετε πως, κάποια στιγμή», είπε ο Δημήτρης Ρέππας και ξεκαθάρισε ότι θα πει όχι σε οποιοδήποτε σχέδιο ιδιωτικοποίησης.

«Είμαστε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική μας ενσωματώνουμε τις ρυθμίσεις και τις προβλέψεις του μνημονίου, αλλά ενσωματώνουμε και τις αρχές της δικής μας πολιτικής. Η Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ και οι αρχές υπήρχαν πριν από το μνημόνιο θα υπάρχουν και μετά και αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει», τόνισε ο κ. Ρέππας.