Skip to main content

Αντιπαράθεση Χήτα - Μπαλτά για την «Ελληνική Λύση» (video)

Ο υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και ο πρώην υπουργός Παιδείας είχαν λεκτική αντιπαράθεση για τη στόχευση της παράταξης.

Στο πολιτικό τραπέζι του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» Κώστας Χήτας, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το σε ποιους απευθύνεται η «Ελληνική Λύση» ο κ. Χήτας επεσήμανε πως: «Η «Ελληνική Λύση» απευθύνεται σε όλους αυτούς που ο «ΣΥΡΙΖΑ», η «ΝΔ» και το «ΠΑΣΟΚ» ή «ΚΙΝΑΛ», φτωχοποίησαν. Σε αυτούς τους Έλληνες απευθυνόμαστε. Στους Έλληνες που είναι πληγωμένοι από το Μακεδονικό και βλέπουν την πατρίδα τους να χάνεται. Στους οικογενειάρχες που θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους πίσω, καθώς 600.000 Ελληνόπουλα βρίσκονται στο εξωτερικό. Σε αυτούς που θέλουν να παράξουν και να αποκτήσουν και πάλι την χαμένη τους υπερηφάνεια».

Ο πρώην υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του «ΣΥΡΙΖΑ», Αριστείδης Μπαλτάς ισχυρίστηκε πως η «Ελληνική Λύση» αγνοεί το πρόγραμμα του «ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υποστήριξε πως «η «Ελληνική Λύση» δεν ξέρει πού βρισκόμαστε».

Από τη μεριά του, ο κ. Χήτας απάντησε:

«Τι θέλετε να πείτε ότι δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμά σας... το έχετε κρυφό; Και τι σας κάνει να νομίζετε ότι θα πιστέψουμε πως ενώ τα τελευταία 4 χρόνια δεν κάνατε κάτι, τώρα έχετε πρόγραμμα; Όσο για το αν ξέρουμε πού βρισκόμαστε... Ξέρω πολύ καλά που βρίσκεται και το κόμμα και εγώ. Στην Ελλάδα!», κατέληξε.