Skip to main content

Αποθεώνει Κωνσταντέλια η UEFA: Προσπάθεια σε στιλ Μέσι μπροστά σε όλη την άμυνα της Αμπερντίν (video)

Ιδιαίτερη μνεία από την UEFA, με παραλληλισμό στο στιλ του Λιονέλ Μέσι, στη μαγική προσπάθεια του wonderkid του ΠΑΟΚ που κατέληξε στο δοκάρι

Η UEFA αποθέωσε την εκπληκτική προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στον εκτός έδρας αγώνα με την Αμπερντίν που σταμάτησε στο δοκάρι αλλά και τη νικηφόρα μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και στην προαναγγελία των αγώνων για την 4η αγωνιστική του Conference League γίνεται αναφορά στη νικηφόρα πορεία του ΠΑΟΚ και τις πιθανότητες του Δικεφάλου για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντέλια που κατέληξε στο δοκάρι της Αμπερντίν στο πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Σκωτία.

«Μια εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν θα σφράγιζε πιθανότατα την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του έβδομου ομίλου, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει… πάταγο, έχοντας κερδίσει πλέον τα έξι τελευταία της παιχνίδια στις διοργανώσεις της UEFA.

Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε το γκολ της νίκης στη Σκωτία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον, συναρπαστικό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε δοκάρι στο Pittodrie, μετά από μια προσπάθεια με στιλ Μέσι, μπροστά σε όλη την άμυνα της Αμπερντίν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.