Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΑΠΡΙΛΗΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ... ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Νυφάδες χιονιού έπεσαν από σήμερα το μεσημέρι στις περιοχές των Καλαβρύτων και τις Κεφαλλονιάς. Από το βράδυ σταδιακή βελτίωση, λέει η ΕΜΥ.

Μέσα στις προβλέψεις τους έπεσα οι μετεωρολόγοι έκαναν λόγο για χειμωνιάτικο σκηνικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sinidisi.gr, στα Καλάβρυτα αυτή την ώρα χιονίζει, αν και είναι Απρίλης. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο κ.Γιώργος Μπέσκος.Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για τα νότια της χώρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε.

Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Χιόνια και στην Κεφαλλονιά

Ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι όταν ένα κύμα χιονιού πέρασε πάνω απο τη βόρειο Κεφαλονιά για να καταλήξει στην κορυφή του Αίνου. Η φωτογραφία από το www.kefaloniapress.gr


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ