Skip to main content

Άρης: Αμφίβολος ο Μποχωρίδης για τον αυριανό αγώνα με την Μπουργκ

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη γάμπα από το ματς με την Μπουντουτσνοστ

Την τρίτη συνεχή νίκη του σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. μετά τις επιτυχίες απέναντι σε ΑΕΚ και Μπουντούτσνοστ, αντίστοιχα), προσδοκά να κατακτήσει αύριο, υποδεχόμενος για τη 16η αγωνιστική του Eurocup, την πρωτοπόρο του Β’ ομίλου, Μπουργκ, ο Αρης (20:00, Novasports Prime).

Παιχνίδι για το οποίο ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Τζόναθαν Σταρκ, ο οποίος ήταν ασθενής και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, για την Basket League, στα Άνω Λιόσια, απέναντι στην ΑΕΚ (20/1). Αμφίβολη είναι η παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό στη γάμπα, «ενθύμιο» που απέκτησε στο τελευταίο, εντός έδρας, ματς με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ (17/1).

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε σήμερα, σε εκπροσώπους του Τύπου, στο Αλεξάνδρειο, για την αυριανή μάχη, αναφέροντας: «Μας περιμένει ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο του ομίλου μας και δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου στη βαθμολογία είναι πίσω μόνο από τη Μονακό. Θέλουμε να κρατήσουμε περισσότερο τα καλά διαστήματα μας στο ματς, κάτι που δε θα είναι εύκολο και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά και διότι η κόπωσή μας είναι συσσωρευμένη. Τα παιδιά παίζουν με περηφάνια και με τον καλό εγωισμό. Ό,τι προβλήματα και να έχουμε, δε θέλουμε να μην παλεύουμε μέχρι το έπακρο στα παιχνίδια μας».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, σε πνεύμα ανάλογο με τον Γιάννη Καστρίτη, δήλωσε: «Κάναμε δύο τεράστιες νίκες, οι οποίες μας δίνουν ψυχολογία για το παιχνίδι με την Μπουργκ. Αντιμετωπίζουμε αύριο μια πολύ ομάδα, η οποία είναι πρώτη στον όμιλό μας και δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να μην κάνουμε λάθη, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εφόσον κερδίσουμε, πιστεύω θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Λίγοι πίστευαν, όταν αρχίζαμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας, ότι θα βρισκόμασταν σήμερα σε αυτήν τη θέση. Πάντα , με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, με τη σειρά του, τόνισε: «Έχουμε να δώσουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο με την ώθηση του κόσμου μας, πιστεύω πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το ματς απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας του ομίλου μας, ώστε να πλησιάσουμε, ακόμη περισσότερο, στην πρόκριση για την επόμενη φάση του Eurocup. Χρειάζεται να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το σημαντικότερο από όλα αύριο είναι να κατακτήσουμε τη νίκη»