Skip to main content

Άρης-ΠΑΟΚ: 3 ημέρες για το ντέρμπι

«Αυτά τα παιχνίδια δεν χάνονται, θέλω οπωσδήποτε να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ», λέει στους συμπαίκτες του ο Νέρι Καστίγιο και το πάθος του νεοαποκτηθέντα Μεξικανού είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρ

«Αυτά τα παιχνίδια δεν χάνονται, θέλω οπωσδήποτε να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ», λέει στους συμπαίκτες του ο Νέρι Καστίγιο και το πάθος του νεοαποκτηθέντα Μεξικανού είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον Άρη ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι. Η επιστροφή του Ρουίζ πρσθέτει ακόμη μία λύση στο οπλοστάσιο του Γιάννη Μιχαλήτσου, που βλέπει την επιθετική γραμμή του να βρίθει επιλογών.

Πλεόν, εναππόκειται στην κρίση του η χρησιμοποίηση του Καστίγιο, που είναι σε θέση να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο, όπως και τον Κόκε, Μενδρινού και Πρίττα, με τον αρχηγό να έχει καπαρωμένη τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Στον ΠΑΟΚ, πλην της απόκτησης του δεξιού μπακ της Ντιναμό, Αραούχο Ντος Σάντος, κατά κόσμον Ετό, γεγονός της ημέρας είναι ο νέος τραυματισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που τέθηκε νοκ-αουτ για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Βόσνιος φορ ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, στο σημείο που υποβλήθηκε δις σε εγχείρηση, και σίγουρα ενέτεινε τον προβληματισμό των διοικούντων,που δε θα έλεγαν όχι στην προοπτική να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του. Αλλωστε, ένα παιχνίδι παίζει ένα μήνα κάθεται...

Ετσι, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μάκης Χάβος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι πλέον δεδομένη. Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς και Αθανασιαδης, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έκρινε πως, παρά το γεγονός ότι την Τετάρτη επίκειται ο... τελικός με τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι δεν επιτρέπει πειραματσιμούς.

Και καλά έκανε...Για την αίγλη του δικού μας clasico.