Skip to main content

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα Ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Στη ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Μακεδονία λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους νοτιοανατολικούς τις μεσημβρινές ώρες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.