Skip to main content

Autotechnik: Το KTEO των μηχανικών που εμπιστευόμαστε εδώ και 16 χρόνια

Οι επτά λόγοι που κάνουν την Autotechnik να ξεχωρίζει στην αγορά

Στον κόσμο της οδικής ασφάλειας, η επιλογή του κατάλληλου Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) κρίνεται ολοένα και πιο σημαντική, αφού η αναγκαιότητα για ολοκληρωμένους, επαγγελματικούς ελέγχους είναι αυξανόμενη.

Εδώ και 16 χρόνια, εμπιστεύεστε την Autotechnik για τον έλεγχο των οχημάτων σας - και όχι άδικα - αφού προσφέρει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που εγγυώνται σε εσάς και τα οχήματά σας, την ανεκτίμητη ασφάλεια στους δρόμους.

Τι κάνει όμως την Autotechnik να ξεχωρίζει στην αγορά;

Image

Επαγγελματικό Υπόβαθρο: Η Autotechnik δημιουργήθηκε από πτυχιούχους μηχανικούς, με τεχνογνωσία στον τομέα, γεγονός από το οποίο προήλθε και η ονομασία «Το ΚΤΕΟ των μηχανικών». Μέχρι και σήμερα, η ομάδα αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που εκπαιδεύεται συνεχώς, ώστε να παρέχει τις ανώτατες υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης οχημάτων.

Μακροχρόνια Εμπειρία: Με 16 χρόνια παρουσίας στον χώρο, το ΙΚΤΕΟ Autotechnik έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία και έχει αποκτήσει πελατολόγιο που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες, το προσωπικό και το όραμά του.

Πιστοποιήσεις: Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 900 και κατά TUV Austria, επιδεικνύοντας τη συμμόρφωσή της με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και λειτουργίας για επιχειρήσεις.

Προηγμένος Εξοπλισμός: Η Autotechnik διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, επικυρωμένο από εξωτερικούς φορείς. Έτσι εξασφαλίζεται η ακρίβεια των μετρήσεων και η υψηλή ποιότητα ελέγχων όπως είναι ο ειδικός έλεγχος καυσαερίων για την έκδοση της Κάρτας Καυσαερίων.

Τοποθεσία: Οι εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Autotechnik βρίσκονται στον Εύοσμο, προσφέροντας εύκολη και άμεση πρόσβαση, ιδίως για όσους βρίσκονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύγχρονος Χώρος Αναμονής: Με έναν μοντέρνο και άνετο χώρο αναμονής, δωρεάν WiFi και ροφήματα, η Autotechnik εξασφαλίζει ότι θα έχετε μία ευχάριστη εμπειρία, όσο περιμένετε τον έλεγχο του οχήματός σας.

ΚΤΕΟ Delivery: Τέλος, η Autotechnik, λαμβάνοντας υπόψη πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, σας προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία ΚΤΕΟ Delivery. Μέσω αυτής, ένας έμπειρος οδηγός παραλαμβάνει το όχημά σας από τον χώρο της επιλογής σας και το επιστρέφει όταν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, απαλλάσσοντάς σας από τον κόπο της παράδοσης.

Image

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, είναι ξεκάθαρο πως η Autotechnik θέτει ως προτεραιότητά της, την ασφάλεια των οχημάτων σας καθώς και την άριστη εξυπηρέτησή σας.

Ολόκληρη η ομάδα έχει δεσμευθεί να εξελίσσεται διαρκώς, ώστε να ξεχωρίζει στην ανταγωνιστική αυτή αγορά και να συμβάλλει στις ανάγκες της σύγχρονης οδικής κυκλοφορίας, με τον βέλτιστο τρόπο.