Skip to main content

Αύριο η δεύτερη Συνδιάσκεψη των ΕΚΟ της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Επανασύσταση ενός θεσμού, που είχε δημιουργηθεί επί Αβέρωφ, με εντολή Μητσοτάκη - «ΕΚΟ από την αρχή», το κεντρικό σύνθημα

Με κεντρικό σύνθημα «ΕΚΟ από την αρχή» πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα η δεύτερη συνδιάσκεψη των στελεχών των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας στο Lazart Hotel, στη Σταυρούπολη, με κεντρικούς ομιλητές τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Κώστα Τσιάρα, τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και τον γραμματέα ΕΚΟ της ΝΔ, Βασίλη Σπανάκη. Την εκδήλωση θα συντονίσει η υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Κεντρικής Μακεδονίας, περιφερειακή σύμβουλος, Ελένη Φύκα.

Σκοπός της συνδιάσκεψης είναι η καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τους εργασιακούς χώρους και η επανασύσταση όσων ΕΚΟ είχαν αδρανήσει τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΕΚΟ θεσμοθετήθηκαν στη ΝΔ επί Ευάγγελου Αβέρωφ, στην πορεία ατόνησαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος να τις ανασυγκροτήσει και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η αυριανή συνδιάσκεψη.

Το πόστο του κ. Σπανάκη σε αυτό το πλαίσιο της ανασυγκρότησης ενός κρίσιμου για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ θεσμού είναι νευραλγικό, δεδομένου ότι μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι ΕΚΟ επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας.