Skip to main content

Αυτοψία Κυρανάκη στο Κτηματολόγιο: Από 28/8 η πλατφόρμα για ηλεκτρονική έκδοση αριθμού προτεραιότητας

«Ξεκινήσαμε άμεσα ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα» αναφέρει ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επίσκεψη στο Κτηματολόγιο Αθηνών πραγματοποίησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος δήλωσε ότι από 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει ψηφιακή πλατφόρμα με την οποία θα δίνεται ηλεκτρονικά αριθμός προτεραιότητας για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία σε μεγάλες ουρές αναμονής.

Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης αυτή τη στιγμή επτά στους δέκα πολίτες που είναι σε ουρές έχουν έρθει για κατάθεση συμβολαίων κι αυτό δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν καθώς μπορούν να το κάνουν ψηφιακά οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

 

«Για τις υπόλοιπες πράξεις κι όσους επιθυμούν να εξυπηρετηθούν δια ζώσης από 28/8 θα λειτουργεί μία πλατφόρμα που θα παίρνεις ψηφιακά αριθμό προτεραιότητας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρανάκης.

«Άρα λοιπόν το χάος με τα χαρτάκια και τις χειρόγραφες λίστες καταργείται» υπογράμμισε. Λέμε στου πολίτες ότι αν δεν υπάρχει κάποιος επείγοντας λόγος να έρθουν να καταθέσουν την πράξη τους αυτές τις μέρες του Αυγούστου εμείς μέσα στον Αύγουστο θα δουλέψουμε σκληρά ώστε στις 28/8 να είναι έτοιμη η πλατφόρμα ώστε να μη χρειάζεται κανείς να περιμένει στην ουρά».

Η ανάρτησή του στο Facebook