Skip to main content

«Βάλαμε στο δημόσιο κοπρίτες»

«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του, ε, τότε θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή», δηλώνει ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του.
Επανέρχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και με σκληρότερες φράσεις επιτίθεται κατά των δημοσίων υπαλλήλων, τους οποίους αυτή τη φορά χαρακτηρίζει κοπρίτες.

Όπως σημειώνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Θ. Πάγκαλος επιμένει στην ορθότητα της φράσης «μαζί φάγαμε τα λεφτά», σημειώνοντας, όμως, «στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο».

«Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί», σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στο δανεισμό, εξηγεί ότι αυτό έγινε «για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους».

Χαρακτηρίζει λάθος να προχωρήσει η κυβέρνηση σε εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «θα έχει κανένα συμφέρον». Επιτίθεται με σφοδρότητα στη ΝΔ και στον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι με την πολιτική που ακολουθούν «θα καθίσει για καμιά 20ετία το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία». Στρέφεται εναντίον του κ. Αλ. Τσίπρα και του «συγκροτήματός» του, όπως το ονομάζει, λέγοντας ότι κάνει παρέα με τρομοκρατικές ομάδες, ενώ θεωρεί μόνο τον ΛΑΟΣ αξιόπιστο συνομιλητή της κυβέρνησης.