Skip to main content

A Ball for All: Η ελληνική καμπάνια που συγκίνησε στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η FIFA αφιέρωσε ειδική παρουσίαση στην εκπομπή για το παγκόσμιο κύπελλο για να τιμήσει τον Θεσσαλονικιό δημιουργό της καμπάνιας Ηλία Μάστορα.

Πέφτει η αυλαία στο Παγκόσμιο κύπελλο και αναμφισβήτητα η κορυφαία δράση που καθήλωσε τους επισκέπτες στο FIFA Fan Festival ήταν η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους».

Η FIFA αφιέρωσε ειδική παρουσίαση στην εκπομπή για το παγκόσμιο κύπελλο για να τιμήσει τον Θεσσαλονικιό δημιουργό της καμπάνιας Ηλία Μάστορα που υλοποίησε τη δράση. Παιδιά με αναπηρία συμμετείχαν βιωματικά και κατέκλυσαν το χώρο μέσα στο FIFA Fan Festival, ενώ έγινε ειδική μνεία στον 10χρονο Λέανδρο καθώς το video που προβλήθηκε συγκίνησε και τους παρουσιαστές της FIFA.

Μόνο το 2022, η ελληνική παγκόσμια καμπάνια και ο εμπνευστής της έχουν λάβει 3 διεθνή βραβεία με το κερασάκι στην τούρτα να είναι φυσικά η επιλογή της FIFA να υλοποιήσει τη δράση την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες στο κέντρο της Ντόχα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μία μπάλα για όλους» είναι εγκεκριμένο για όλα τα σχολεία της χώρας και αν γνωρίζετε κάποια σχολική δομή σε Ελλάδα αλλά και στις 213 χώρες και περιοχές που είναι ενεργό το δίκτυο www.aballforall.com , με ένα μήνυμα στο orama2003@gmail.com για το Όραμα Νέων Youthorama που είναι υπεύθυνο για την καμπάνια, θα στείλει δωρεάν εκπαιδευτικά πακέτα.