Skip to main content

Βελόπουλος για ανακοίνωση Ιεράς Συνόδου: Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να πει, ορθά κοφτά, όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται», αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

«Η ανακοίνωση της Εκκλησίας μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί επιτέλους αντιδρά η Εκκλησία, πικρή, όμως, γιατί μιλά για βαρύτατη ευθύνη όλων όσοι ψηφίσουν αυτόν τον αντιχριστιανικό νόμο», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε δήλωσή του σχετικά με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών:

«Πρέπει να πούμε, λοιπόν, στην ιεραρχία της Εκκλησίας, ότι η Εκκλησία δεν κάνει διαγνώσεις», προσθέτει ο κ.Βελόπουλος. «Η Εκκλησία μιλά. Και όταν μιλά για ευθύνη, ας μας πουν και ποια είναι η ευθύνη των βουλευτών και ποια θα είναι η επίπτωση σε αυτούς για την ευθύνη αυτή. Δεν μας είπαν, δηλαδή, το αυτονόητο. Η Εκκλησία θα έπρεπε να πει, ορθά κοφτά, όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται», καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.