Skip to main content

Βενιζέλος για Γρηγοράκο: Ο Λεωνίδας της Λακωνίας, του ΕΣΥ, της δημοκρατικής παράταξης έπεσε ξαφνικά και πρόωρα

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Λεωνίδα Γρηγοράκου εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στην περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, από την οποία βγήκε νικητής, αλλά και στις μεγάλες μάχες που έδωσε για το ΕΣΥ και τη δημοκρατική παράταξη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, αναφέρεται ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επί σειρά ετών υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια της νοσηλείας του στην πρώτη, άγρια, φάση της Covid -19, μας έκανε να πιστέψουμε ότι διευθέτησε τη σχέση του με τον θάνατο. Ήταν άλλωστε ο κατεξοχήν ειδικός ως εντατικολόγος ο ίδιος και κυρίως ως ο πρόθυμος και αποτελεσματικός συμπαραστάτης κάθε ανθρώπου με πρόβλημα υγείας χωρίς καμία διάκριση. Δεν ήταν όμως αυτή η αλήθεια.

Η κοινή ανθρώπινη μοίρα υπερισχύει. Ο Λέων / Λεωνίδας, ο αυθεντικός, μαχητικός, ενθουσιώδης και συχνά εκρηκτικός φίλος μας, ο συγκυρηναίος της περιόδου των μνημονίων, ο Λεωνίδας της Λακωνίας, του ΕΣΥ, της δημοκρατικής παράταξης έπεσε ξαφνικά και πρόωρα. Ικανοποιημένος γιατί πρόλαβε  να δει τη Νάγια διάδοχό του στα  βουλευτικά  έδρανα. Αφήνει έντονη σφραγίδα  και  μεγάλο κενό. Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και με τη σκέψη μας στη Σοφία, τη Νάγια και τη Μαρκέλλα».