Skip to main content

Βόμβες Κούγια: Να παρέμβει ο πρωθυπουργός και να διακόψει το πρωτάθλημα

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV με τη λήξη του αγώνα σημείωσε:

"Κατόπιν συνενοήσης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλή ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες απόφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους ανθρώπους, αυτούς τους φτωχούς που αγαπάνε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα που είναι το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τη δημοκρατία.

Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορεί να μην βλέπει πως κάποιοι εγκλματίες που δεν έχουν καμία δουλειά, στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια στην Γ' Εθνική, στη Β' Εθνική και στην Super League. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ. Αυτόν τον διαιτητή που είναι στη Σλοβενία που έχει ένα πρωτάθλημα ισάξιο της Super League 2, να μην πω της Γ' Εθνικής και να κάνουν αυτά που έγιναν.

Είναι προκλητικά πράγματα και σας το λέω ευθέως. Ο κ. Μαρινάκης μου έδωσε μετά από συνενόηση, μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης. Αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης, αυτή τη στιγμή, είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Θα ήθελα να έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα αυτό οΝα το έχουν παρακολουυήσει λίγοι έντοιμοι να ε΄ρχονταιο και να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι.

Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι.

Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλες. Υπάρχει ένας από την Αχαία που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρυνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανηψιού του σε αυτούς τους εγκλματίες.Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκλήματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Έπιασαν κορόιδο αυτόν τον Αλαφουζο.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Ενώ εν συνεχεία σε δηλώσεις του κατά την αποχώρηση του επανέλαβε:

"Είναι όλα στημένα, ο Ολυμπιακός θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με οποιοδήποτε. Όλα ξεκίνησαν από το 1996, οι ίδιοι άνθρωποι, να με καλέσει ο πρωθυπουργός. Αν δεν θέλει ο ίδιος, να με καλέσει ο κύριος Βρούτσης".

Πηγή: sports24.gr