Skip to main content

Βρούτσης: Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το έκλεισαν οι κροτίδες, δεν το έκλεισε η ΔΕΑΒ (video)

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία, αλλά ο νόμος είναι σαφής»

Συνέντευξη με αφορμή τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας που έχουν αρχίσει ήδη να εφαρμόζονται στα γήπεδα παραχώρησε το Σάββατο  ο Γιάννης Βρούτσης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού να κάνει ειδική αναφορά στην τιμωρία του ΠΑΟΚ από την ΔΕΑΒ με αποκλεισμό της έδρας, λόγω ρίψης κροτίδων.

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη.

Η Αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν φύλλα ελέγχου, στα οποία περιγράφουν πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να απομονώσουμε και να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα στοιχεία.

Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα».

«Εκεί εκκολάπτεται η βία»,  τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για τις κάμερες είπε πως θα μπουν μέχρι και την είσοδο των αποδυτηρίων των ομάδων.