Skip to main content

Χαλάει ο καιρός - Νεφώσεις και βροχές σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αναμένονται καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα της πόλης και λίγα χιόνια στα ορεινά - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου

Σήμερα, Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στα δυτικά, τη Θεσσαλία, την Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), την ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανόν την κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και νωρίς το πρωί πιθανόν της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί στα πελάγη 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια και ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων από το μεσημέρι στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα κυρίως της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα είναι πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Χιόνια θα πέσουν ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (από 700 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 11 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου.