Skip to main content

Champions League: Μεγάλο βράδυ για τους δύο της Μαδρίτης

Η Ρεάλ υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ η «γείτονας» Ατλέτικο φιλοξενείται στο «Κινγκ Πάουερ» από τη Λέστερ

Με τους δύο πρώτους αγώνες – ρεβάνς της προημιτελικής φάσης συνεχίζεται απόψε (21:45) η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, το Champions League.

Σε αμφότερους συμμετέχουν οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» τη Μπάγερν Μονάχου και την Ατλέτικο να φιλοξενείται στο «Κινγκ Πάουερ» από τη Λέστερ.

Οι ισπανικοί σύλλογοι μέτρησαν δύο νίκες στα πρώτα παιχνίδια, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να επικρατεί 2-1 στην «Αλιάντς Αρένα» και τους «ροχιμπλάνκος» να φτάνουν στο 1-0 επί της Λέστερ.

Ως εκ τούτου, Ρεάλ και Ατλέτικο έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς πέρυσι συγκρότησαν το ζευγάρι του τελικού. Παρά τις νίκες τους, όμως, οι άσπονδες συμπολίτισσες δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Οι «αλεπούδες» είχαν κάνει την έκπληξη στη φάση των «16» αποκλείοντας μια άλλη ισπανική ομάδα, τη Σεβίλλη, ενώ οι Βαυαροί παραμένουν ένα συγκρότημα με πολύ μεγάλο ειδικό βάρος και φανέλα, που θα ενισχυθούν απόψε με τον Λεβαντόφσκι, σε αντίθεση με τη Ρεάλ που δεν έχει διαθέσιμο τον Μπέιλ.