Skip to main content

Χωρίς Τσόχλα ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ

O 34χρονος γκαρντ του «Δικεφάλου» τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού ποδιού κατά το χθεσινό παιχνίδι και δεν θα παίξει στη μεθαυριανή αναμέτρηση

Την προετοιμασία του ενόψει του δευτέρου αγώνα με την ΑΕΚ για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (19/5, 16:00) στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ξεκίνησε με την ανάλυση του πρώτου αγώνα στο βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί (10:25) της Παρασκευής και θα προπονηθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Ο μόνος παίκτης που δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» είναι ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου του χθεσινού αγώνα.

Ο 34χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου, ενώ ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος θα αποφασιστεί μετά την ακριβή διάγνωση του γιατρού της ομάδας κ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Απόλλων Τσόχλας ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή στην πρωτεύουσα και να είναι στο πλευρό των συμπαικτών τους στην προσπάθειά τους για πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.