Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
x

ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Θα πραγματοποιηθεί χορευτικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού Dancemania της Μάχης Γκόρη και στη συνέχεια μουσική συναυλία με τον Γιώργο Φανάρα

Συνεχίζονται σήμερα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2017» με χορευτικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού Dancemania της κ. Μάχης Γκόρη και στη συνέχεια μουσική συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Φανάρα και πολυμελές μουσικό σχήμα.

Χθες στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκαν απονομές τιμητικών διακρίσεων σε αθλητές και πολίτες από το Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους ποντιακούς συλλόγους του δήμου μας («Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», την Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων και την Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος») και μουσικό πρόγραμμα με τους Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη και Αχιλλέα Βασιλειάδη. Την ίδια ώρα στο πάρκο Γεωργίου Κουμαρά (Βόσπορος, Μενεμένη) παρουσιάστηκε το έργο  «ο Καραγκιόζης και τα αινίγματα της βεζυροπούλας» από το θέατρο σκιών του Οδυσσέα Κανλή για τα παιδιά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ