Skip to main content

Χρυσοβελώνη: Η Γεννηματά προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

Έντονη αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον χαρακτηρισμό του κόμματος «ακροδεξιά απόφυση» από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαιη ότι ενοχλεί σφόδρα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ), δηλώνει η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Προκαλεί όμως βάναυσα τη νοημοσύνη αλλά και τη δημοκρατική ευαισθησία των πολιτών με το να χρησιμοποιεί προσβλητικούς και ιταμούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των ΑΝΕΛ», αναφέρει εν συνεχεία.

Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη, «η κ. Γεννηματά έχει απωθήσει στο βάθος της μνήμης της ότι το κόμμα του οποίου ηγείται σήμερα και οι προκάτοχοί της οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό στα μνημόνια και τη φτώχεια, στην εξαθλίωση και την απόγνωση».

Νωρίτερα, η κ. Γεννηματά είχε σημειώσει, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Επειδή επικαλείται συνεχώς τον σχηματισμό Κεντροαριστερής κυβέρνησης στην Πορτογαλία, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να κυβερνά με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ».