Skip to main content

Δεληζήσης: Ο Παντελίδης δουλεύει την τακτική, κοιτάμε πλέον τον ΠΑΟ

«Κάθε μέρα δίνουμε το 100% και σιγά σιγά θα βγουν στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο κόουτς διορθώνοντας τα λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στόπερ του Άρη.

Στη σημασία της ανατροπής με τον ΟΦΗ, την ώθηση που θα δώσει στον Άρη για τη συνέχεια αλλά και για την προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη στάθηκε με δηλώσεις του, ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

«Ήμασταν πολύ άτυχοι. Όπως πήγαινε το παιχνίδι αν το χάναμε θα ήταν πέρα ως πέρα άδικο για εμάς. Είχαμε ανάγκη αυτή την ανατροπή, λόγω και των αρνητικών αποτελεσμάτων που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία δεν είχαμε καταφέρει να αντιδράσουμε.

Είναι μία νίκη που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε σε μία δύσκολη έδρα και περιμένουμε πλέον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας.

Υπάρχει χημεία με τον Φραν (σ.σ. Βέλεθ). Ολοι μας δίνουμε το 100% και σημασία έχει όποιος παίζει να τα δίνει όλα για την ομάδα.

Δεν πρόκειται ξανά να έχουμε τέτοιο παιχνίδιο. Παραξενεύτηκα με τα τόσα λάθη που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε.

Με τον νέο προπονητή δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής και μας δίνει να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα που δεν είχαμε δουλέψει με προηγουμένους. Κάθε μέρα δίνουμε το 100% και σιγά σιγά θα βγουν στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο κόουτς.

Το κεφάλαιο ΟΦΗ έχει κλείσει. Από τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό».