Skip to main content

Δεληζήσης: Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσει ο Άρης το κύπελλο

Έχει πολλά χρόνια η ομάδα να πάρει τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, δήλωσε ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων.

Την πεποίθησή του πως ο Άρης μπορεί να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου κατακτώντας το τρόπαιο εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Γιώργος Δεληζήσης μετά την επικράτηση της ομάδας του επί της Ξάνθης στα Πηγάδια για τη φάση των «16» του θεσμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων»:

«Σημασία έχει ότι κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες σήμερα και για αυτό είμαστε μπροστά στο σκορ. Θέλω να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια κρατάμε τη νίκη, έχουμε αβαντάζ για την πρόκριση αλλά θα παίξουμε σαν να είναι 0-0».

Για το αν πλέον ο Άρης αισθάνεται φαβορί: «Θα παίξουμε και στο δεύτερο ματς σαν να ξεκινάμε από το 0-0. Από την αρχή ήμασταν φαβορί, αλλά καμιά φορά τα φαβορί μένουν μόνο στα χαρτιά. Εμείς δείξαμε στην πράξη ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό θέλουμε να δείξουμε και την επόμενη εβδομάδα»

Συνέχισε λέγοντας: «Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και γιατί όχι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχει πολλά χρόνια η ομάδα να πάρει τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είναι τιμή που φοράμε αυτή την φανέλα και θα τα δώσουμε όλα». Ο στόχος του Άρη είναι ο τελικός και γιατί όχι η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Είναι τιμή που φοράμε αυτή τη φανέλα».