Skip to main content

Διάκριση της Protergia στα Franchise Awards

Βραβεύτηκε στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE

Διάκριση στα Franchise Awards απέσπασε η Protergia, η οποία βραβεύθηκε στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE, για την προσπάθειά της στους τομείς της στρατηγικής και της διαφήμισης, αλλά και ενεργειών που την έφεραν πιο κοντά στους καταναλωτές.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η Protergia δίνει μεγάλη αξία στο δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο σήμερα αποτελείται από 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαρκώς διευρύνεται. «Μέσα από τα καταστήματα και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η Protergia προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της ενέργειας που τους αφορούν και να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για εκείνους», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυο Franchise στηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου που θέλουν να ξεχωρίσουν, όπως τονίζει η ίδια, και να κάνουν το νέο τους εγχείρημα με την ασφάλεια και την εγγύηση της Protergia και κατ' επέκταση της MYTILINEOS.