Skip to main content

Διαψεύδει οποιαδήποτε συζήτηση για Μπαπέ η Λίβερπουλ

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη μιλήσει με τους «Κόκκινους» στο παρελθόν

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να τοποθετηθεί στο θέμα του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θα είναι ελεύθερος να μεταγραφεί όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου. Πάντως, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη μιλήσει με τους «Κόκκινους» στο παρελθόν.

Στο περιθώριο της ανανέωσής του με την Παρί τον Μάιο του 2022, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε αποκαλύψει ότι «μίλησε λίγο» με τη Λίβερπουλ. Με τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι με τον παριζιάνικο σύλλογο ο 24χρονος επιθετικός θα είναι ελεύθερος να δεσμευθεί όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου 2024. Όμως, οι «Κόκκινοι» δεν θα εμπλακούν στις συζητήσεις αυτή τη φορά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Σύμφωνα με το Sky Sports η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να τοποθετηθεί -προς το παρόν- επί του θέματος. Πριν υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, το 2017, ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας είχε ήδη συναντήσει τους αξιωματούχους του αγγλικού συλλόγου.

Πέρυσι, ο Γάλλος επιθετικός εξήγησε τις τελευταίες του επαφές ως εξής: «Μίλησα με τη Λίβερπουλ επειδή είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου, η μητέρα μου (σ.σ. Φαϊζά Λαμαρί) αγαπά τη Λίβερπουλ. Δεν ξέρω γιατί, θα πρέπει να την ρωτήσετε».

Συχνά συνδεδεμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε αρχικά οψιόν ανανέωσης με την Παρί ως τον Ιούνιο του 2025. Όμως, ο Γάλλος σταρ έχει ήδη πει στους αξιωματούχους της πρωταθλήτριας Γαλλίας ότι δεν σκοπεύει να την ενεργοποιήσει.

Θυμωμένη και πεπεισμένη ότι ο παίκτης της είχε ήδη συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο, η διοίκηση της παρισινής ομάδας έθεσε για ένα διάστημα εκτός τον Μπαπέ στην αρχή της σεζόν.

Από τότε που επέστρεψε, ο παίκτης έχει σκοράρει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, σε ισάριθμους αγώνες.