Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Αισιοδοξία στο επιτελείο του Γιώργου Λίλτση- Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων και υποστηρικτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στη Σταυρούπολη

Περισσεύουν τα χαμόγελα στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Λίλτση, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά από την αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων και υποστηρικτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στη Σταυρούπολη το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ανοιχτή πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου και της ομάδας της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Παύλου Μελά ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 400 δημότες της περιοχής που ευχήθηκαν στον γιατρό Γιώργο Λίλτση «καλή επιτυχία» στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Λίλτσης στο μήνυμά του απευθυνόμενος στους συμπολίτες του έκανε κάλεσμα συστράτευσης στις κρίσιμες όπως είπε εκλογές και ζήτησε από όλους να συμβάλλουν ώστε να γίνει όπως τόνισε η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στον δήμο. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει των εκλογών είναι ένα πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, ανανεωμένο κατά 70% σε σχέση με το 2019, ενώ οι υποψήφιοι σύμβουλοι αποτελούν, κατά τον κ. Λίλτση, την «Εθνική Παύλου Μελά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του μελετημένου και ολοκληρωμένου προγράμματος που πρόσφατα παρουσιάστηκε και έχει εκπονηθεί «με τους πολίτες, για τους πολίτες» όπως είναι το σύνθημα του συνδυασμού. Μετά την ομιλία Λίλτση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι και να συζητήσουν με τον υποψήφιο δήμαρχο, ενώ οι ευχές για «καλή επιτυχία» έδιναν κι έπαιρναν.