Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Με εντολή Ασλανίδη προληπτικοί καθαρισμοί ρεμάτων

Την εποπτεία καθαρισμού των ρεμάτων έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης, Δημήτρης Αθάνατος

Τις εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά του ρέματος των Ανθοκήπων στην Ευκαρπία επέβλεψε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Ο δήμος Παύλου Μελά προχωρά σε αυτήν την πρωτοβουλία έχοντας στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματική και έγκαιρη προετοιμασία για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

Την εποπτεία καθαρισμού των ρεμάτων έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης, Δημήτρης Αθάνατος. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Παύλου Μελά διατρέχεται από πέντε ανοιχτά ρέματα και όπως επισημαίνεται από τη δημοτική αρχή, «η ανάγκη αντιπλημμυρικής του θωράκισης είναι μεγάλης σημασίας».

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με συνεργάτες του ο κ. Ασλανίδης κατέστησε σαφές ότι η αντιπλημμυρική προστασία είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Τόνισε, επίσης, ότι απαιτείται μεγάλης κλίμακας παρέμβαση και οριστική διευθέτηση του ζητήματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελληνική Κυβέρνηση.