Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται από Δευτέρα η νυχτερινή ασφαλτόστρωση στην Τσιμισκή - Όλο το χρονοδιάγραμμα

Τα συνεργεία τις επόμενες ημέρες θα μετακινηθούν στην οδό Τσιμισκή όπου θα συνεχιστεί η παρέμβαση ασφαλτόστρωσης

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Αγγελάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε εντός δύο ημερών σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας.

Τα συνεργεία τις επόμενες ημέρες θα μετακινηθούν στην οδό Τσιμισκή όπου θα συνεχιστεί η παρέμβαση ασφαλτόστρωσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 21:00 μέχρι τις 6:00 με στόχο την πρόκληση της μικρότερης δυνατής όχλησης στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας θα ασφαλτοστρωθούν τα παρακάτω τμήματα της οδού Τσιμισκή:

  •     Τη Δευτέρα 28/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
  •     Την Τρίτη 29/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).
  •     Την Τετάρτη 30/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
  •     Την Πέμπτη 31/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
  •     Την Παρασκευή 1/9 από την Κομνηνών έως την Βενιζέλου (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
  •     Το Σάββατο 2/9 από την Κομνηνών έως τη Βενιζέλου (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Κατά τις εργασίες της Τετάρτης και της Πέμπτης η διασταύρωση με Καρόλου Ντηλ θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας θα γίνουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τη Δευτέρα (28/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Μελά.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

- Η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Π. Μελά θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Την Τρίτη (29/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Μελά.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

- Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Π. Μελά θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.