Skip to main content

Το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετονομάζεται σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» προς τιμήν του Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν διετέλεσε πρώτος πρόεδρος τη ΠΑΕ και οδήγησε τον σύλλογο από τα ερασιτεχνικά στην Α’ Εθνική το 1983

Σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης», το πραγματικό όνομα δηλαδή του Χάρρυ Κλυνν, αναμένεται να μετονομαστεί το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά από πρωτοβουλία του μορφωτικού γυμναστικού συλλόγου. 

Ο μορφωτικός γυμναστικός σύλλογος Απόλλων Καλαμαριάς με αυτή του την κίνηση θέλει θέλει να τιμήσει τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν πέντε χρόνια μετά το θάνατό του καθώς υπήρξε ο σύγχρονος αναμορφωτής της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, διετέλεσε πρώτος πρόεδρος τη ΠΑΕ και οδήγησε τον σύλλογο από τα ερασιτεχνικά στην Α’ Εθνική το 1983.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Το Δ.Σ. πήρε και μια γενναία απόφαση, γιατί επιτέλους θα πρέπει να μάθουμε ότι κάποιους ανθρώπους πρέπει να τους τιμάμε και να αναγνωρίζουμε την προσφορά τους.

Έτσι αποφασίσαμε το λειτουργικό κομμάτι (η υπάρχουσα κερκίδα) που κατασκευάστηκε επί Χάρρυ Κλυνν να ονομαστεί Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς “Βασίλης Τριανταφυλλίδης” (Χάρρυ Κλυνν), τιμώντας την μνήμη του και το ότι ήταν ο άνθρωπος που παρότι είχε τη δύναμη, δεν άλλαξε ποτέ την ονομασία Απόλλωνα Καλαμαριάς (ούτε Πόντου, ούτε Σμύρνης, ούτε τίποτα άλλο) και όπως ο ίδιος έλεγε παντού η ιστορία δεν αλλοιώνεται, ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!

Παρακαλέσαμε τον Δήμαρχο να υποστηρίξει μία συναυλία στο γήπεδό μας και όλοι μαζί, με δωρεάν είσοδο και σπουδαίους καλλιτέχνες, να γιορτάσουμε το γεγονός!»