Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
x

ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Στα Χανιά ηλικιωμένος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος. Στην Αρκαδία ηλικιωμένος οδηγούσε φορτηγό που εξετράπη της πορείας του.

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται για έναν 78χρονο στην Αρκαδία και έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα που παρασύρθηκε από ΙΧ, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 78χρονο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου- Κοσμά, στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο 78χρονος εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και προσέκρουσε σε βράχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νότιας Κυνουρίας.


Στα Χανιά, ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το θύμα του.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Μακρύς Τείχος» και η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένος έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ