Skip to main content

Δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον Ντάνι Άλβες - Κινδυνεύει με 10ετη φυλάκιση ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα

Ο δικαστής έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να τον παραπέμψει σε δίκη για τον βιασμό κοπέλας στο νυχτερινό κέντρο Sutton στις 30 Δεκεμβρίου

Δίωξη στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση άσκησε ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση στη Βαρκελώνη. 

Όπως έγινε γνωστό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να τον παραπέμψει σε δίκη για τον βιασμό μιας κοπέλας στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και μέλος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας θα απολογηθεί ξανά στις 3 Αυγούστου και εν συνεχεία θα οριστεί δικάσιμος. Ο Ντάνι Άλβες αντιμετωπίζει έως και 10ετη φυλάκιση και φυσικά θα μείνει στην φυλακή έως την ημέρα που θα βγει η απόφαση. 

Ο δικαστής επέβαλε εγγύηση 150.000 ευρώ για την κάλυψη ενδεχόμενης αποζημίωσης στο θύμα, με την προειδοποίηση ότι εάν δεν την καταβάλει εντός 24 ωρών ο Άλβες, θα προχωρήστε σε κατάσχεση των περιουσιακών σας στοιχείων στο ποσό που επαρκεί για την κάλυψη τους.

Η δίωξη έγινε αφού ολοκληρώθηκε η ψυχολογική εξέταση του θύματος στη Μονάδα Ψυχολογίας του Ινστιτούτου Νομικής Ιατρικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών της Καταλονίας (IMELEC). 

Ο Ντάνι Άλβες προφυλακίστηκε στις 20 Ιανουαρίου και έως σήμερα έχουν πέσει στο... κενό και οι δύο αιτήσεις αποφυλάκισής του. 

Μετά τη σύλληψή του, τον περασμένο Ιανουάριο, αρχικά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το θύμα, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι συνάντησε τη νεαρή γυναίκα στο μπάνιο του νυχτερινού κέντρου χωρίς να έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα από τα βιολογικά τεστ   υποστήριξε ότι το κορίτσι  όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας. 

Η ιστορία αυτή ανάγκασε την σύζυγό του Τζοάνα Σανθ να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.