Skip to main content

Διπλή παρουσία του ΒΕΘ στη 87η ΔΕΘ

Τα εγκαίνια του περιπτέρου 2 θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας

Διπλή παρουσία στα περίπτερα 2 και 16, με ειδική συμμετοχή, θα έχει φέτος το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 87ης Διεθνούς Έκθεσης, που θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το ΒΕΘ ενώνει τις δυνάμεις του για μια ακόμη χρονιά με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο περίπτερο 2. Η βιοτεχνία με τη συμμετοχή των τριών αμιγώς βιοτεχνικών επιμελητηρίων της χώρας δίνει ένα ισχυρό στίγμα για την ανασυγκρότηση της βιοτεχνικής παραγωγής, η οποία συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου 2 θα  πραγματοποιήσει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 12.30, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας.

Παράλληλα το ΒΕΘ διοργανώνει για πρώτη φορά, μία ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, στο περίπτερο 16, το Thessfashion,  στο οποίο  θα συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της μόδας.
 
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρωτότυπο εγχείρημα του ΒΕΘ είναι περί τις 40, ενώ τα τμ που θα καταλαμβάνουν αγγίζουν τα 1.600.

Στο πλαίσιο του  Thessfashion, θα πραγματοποιηθούν  δυο επιδείξεις μόδας, ανοιχτές για το κοινό, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως τις 21.00 (γυναικείο, αντρικό ένδυμα, υπόδημα και αξεσουάρ) και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12.00  (παιδικό ένδυμα).

Η ειδική συμμετοχή του ΒΕΘ στο περίπτερο 16 πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Elevate Fashion.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εγκαίνια του πολλά υποσχόμενου περιπτέρου, θα πραγματοποιήσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΠΚΜ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη 1.30.