Skip to main content

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Κάλεσμα του ερασιτέχνη Άρη για μαζική παρουσία αύριο στα Δικαστήρια

«Ο Άλκης ήταν παιδί γεμάτο φως. Το φως να διώξει το σκοτάδι σ’ αυτήν την πόλη. Ο Άλκης ζει!», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κιτρινόμαυρου ΑΣ

Κάλεσμα για «μαζικό παρών» αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ανακοινώνεται η απόφαση για τους 12 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού απευθύνει ο ΑΣ Άρης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη, «καλούμε τον κόσμο του Άρη να δώσει μαζικά το "παρών" στα Δικαστήρια, σε μία μέρα-ορόσημο αναφορικά με την απόδοση δικαιοσύνης για τη στυγνή δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού, επειδή υποστήριζε τον Άρη».

Παράλληλα αναφέρει ότι αύριο τα γραφεία του ερασιτέχνη θα παραμείνουν κλειστά καθώς «σύσσωμο το προσωπικό, το σταφ, αλλά και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου και των τμημάτων θα δώσουν το "παρών" στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να εκδοθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού».

«Ο Άλκης ήταν παιδί γεμάτο φως. Το φως να διώξει το σκοτάδι σ’ αυτήν την πόλη. Ο Άλκης ζει!», σημειώνεται σχετικά από τον ΑΣ Άρης.