Skip to main content

Δολοφονία στην Κω: Εντοπίστηκε η κάρτα SIM του κινητού της Αναστάζια

Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια.

Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κάρτα βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, το κινητό του 32χρονου άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου, του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.