Skip to main content

Δράμα: 40χρονος ζητούσε από ανήλικο αγόρι να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες

Ο 40χρονος προσέγγισε τον ανήλικο μέσω του διαδικτύου και αφού τον έπεισε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες, ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες και από έναν ακόμη 14χρονο φίλο του

Οκτώ αποθηκευμένα αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας εντόπισαν στο κινητό τηλέφωνο και τον φορητό υπολογιστή ενός 40χρονου ημεδαπού οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Δράμα.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, από τον Νοέμβριο του 2023, ο προαναφερόμενος άνδρας, με τη χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με 14χρονο ανήλικο ημεδαπό, μέσω συνομιλιών και ανταλλαγής μηνυμάτων και στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, του απέστειλε φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, ζητώντας και από τον ίδιο να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε.

Στη συνέχεια, πρότεινε στον παθόντα να συναντηθούν από κοντά, ενώ παράλληλα, τον προέτρεψε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες συνομήλικου φίλου του, με τον οποίο ο 40χρονος ήρθε επίσης σε επικοινωνία, με τον δεύτερο ανήλικο να αρνείται.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Δράμας και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιόν του.