Skip to main content

Εκδήλωση για την «Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιχειρείν», στις 20 Δεκεμβρίου στο ΕΒΕΘ

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιχειρείν», την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

Οι τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) έχουν δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, προσφέροντας τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες τους, ενσωματώνοντας νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης στις δραστηριότητες τους.

Η εκδήλωση θα εστιάσει στις πλέον σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα και case study βελτίωσης της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας μέσα από καθημερινή αξιοποίηση συγκεκριμένων εργαλείων AI, καθώς και η σχέση ψηφιακών δεξιοτήτων και κατάρτισης.

Για το Πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, publicrelations@ebeth.gr